وظیفه سلول های پوششی معده چیست
وظیفه سلول های پوششی معده چیست
مهر ۲۳, ۱۴۰۲
تنظیم هومورال گردش خون - ورزش درمانی
تنظیم هومورال گردش خون
مهر ۲۳, ۱۴۰۲

تغییر فصل و ویتامین درمانی

خانه » ورزش درمانی » تغییر فصل و ویتامین درمانی

زمان تخمینی مطالعه: ۴ دقیقه

با رسیدن فصل پاییز و زمستان نگرانی های سلامتی در برخی افراد افزایش می‌یابد. ویتامین‌ها بخشی از این نگرانی را بر طرف می‌سازند.

ویتامین C زنده باد پاییز، زنده باد سربازهای بدن

با فرا رسیدن پاییز، خستگی، استرس، افسردگی فصلی و همچنین هجوم میکروب‌ها و عفونت‌ها در کمین خیلی از ما قرار می‌گیرد. برای پیشگیری از بروز این مشکلات و بیماری‌های رایج آن بهتر است تغییر فصلتان را با یک دوره ویتامین درمانی خوب شروع کنید تا سربازهایتان مجهزتر شوند. ویتامین C برای مقابله با ویروس‌ها و باکتری‌های بیماری‌زا مؤثر است و در زمان همه‌گیری بیماری‌ها جزو ویتامین‌های ضروری محسوب می‌شوند

ویتامین D برای حفظ شادابی

وقتی پای تقویت دستگاه ایمنی بدن به میان می‌آید نمی‌توان حرفی از ویتامین D نزد. بدن ما این ویتامین را در لایه‌های عمیق پوست و به‌واسطه تأثیر اشعه‌ی ماورای بنفش خورشید تولید می‌کند؛ اما این میزان برای گذران فصل سرما کافی نیست چون در این فصل روزها کوتاه بوده و خورشید کمتر می‌تابد.

آهن: شوالیه‌ای برای مقابله با خستگی

شما را نمی‌دانم امّا پاییز برای خیلی از افراد از جمله نگارنده فصل خواب و کسالت است. برای مقابله با این خستگی و خمودگی ناشی از تغییر فصل بهتر است به فکر افزایش آهن بدنتان باشید. آهن ترکیب اصلی هموگلوبین خون بوده و ضامن اکسیژن‌رسانی درست به سلولها در برابر ویروس‌ها و میکروب‌ها افزایش پیدا می‌کند.

منیزیم برای مقابله با افسردگی فصلی

افراد زیادی هستند که با تغییر فصل و شروع سرما دچار افسردگی فصلی می‌شوند. میزان نیاز روزانه بدن به این ماده معدنی را ۳۵۰ میلی‌گرم تخمین زده‌اند اما متأسفانه برنامه غذایی روزانه ما که سرشار از مواد غذایی صنعتی و آماده است نصف این میزان را به بدن می‌رساند. بنابراین مقاومت بدن در برابر سرما، استرس و میکروب‌ها کاهش پیدا می‌کند. برای افزایش منیزیم بدن به سراغ کاکائو، پیازچه، بادام‌هندی و لوبیاها بروید. علاوه براین می‌توانید از مکمل منیزیم نیز استفاده کنید.

زینک دوست گلبول‌های سفید

تأثیر زینک (روی)  در بدن حیاتی است چون در ساخت صدها آنزیم نقش دارد که عملکردهای بدن را تنظیم می‌کنند. زینک تقویت‌کننده دستگاه ایمنی بدن است و گلبول‌های سفید را فعال‌تر می‌کند و اگر دچار ضعف عمومی باشید بدنتان را از این حالت خارج می‌کند. جگر با ۹ میلی‌گرم در ۱۰۰ گرم و همچنین لوبیای سفید با ۵.۵ و نان کامل با ۵ میلی‌گرم حاوی بیشترین میزان زینک هستند. در خصوص مصرف مکمل‌های زینک جانب احتیاط را رعایت کنید چون میزان زیاد آن خطر ابتلا به سرطان‌ها بخصوص سرطان پروستات در مردان را افزایش می‌دهد. توصیه می‌شود که بیش از ۱۵ میلی‌گرم در روز مکمل زینک مصرف نکنید. طول دوره مصرف این مکمل‌ها نیز نباید بیش از ۳ هفته باشد.

پیشنهاد مقاله مشابه
هورمون انسولین موثر در افزایش وزن بانوان

مقاله بدنسازی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

gdpr-image
این وبسایت جهت بهتر شدن خدمات اطلاعات کوکی های شمارو ذخیره میکنه آیا باهاش موافقید؟
اطلاعات بیشتر
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید