آیا موز چاق کننده است؟ - رژیم غذایی و تغذیه ورزشی
آیا موز چاق کننده است؟
آبان ۲۹, ۱۴۰۱
دیابت بی مزه چیست - داروشناسی و هورمون شناسی
دیابت بی مزه چیست؟
آبان ۲۹, ۱۴۰۱

مدیریت در محدودیت به شیوه کوچینگ

خانه » روانشناسی ورزشی » مدیریت در محدودیت به شیوه کوچینگ

زمان تقریبی مطالعه: ۴ دقیقه

پیشرفت فرآیندی پویاست که نیازمند تغییر و تحولات دائمی است؛ امّا هر تغییر و تحولی همیشه باعث پیشرفت نمی‌شود و گاهی باعث مخاطرات، آسیب‌ها و مشکلات جدی می شود. اطمینان از اینکه هر تحول چشمگیر منجر به پیشرفت شود یکی از مهمترین چالش‌های آنها و سازمانهاست. دکتر گلدرت در سال ۱۹۸۶ با انتشار کتاب THE GOAL به این نکته اشاره کرد که هدف واقعی هر سازمان، فقط کسب درآمد و پول سازی در حال و آینده نیست، بلکه آمادگی برای پیشرفت دائمی جهت دستیابی به رشد پایدار است. فرایند بهبود دائمی نه تنها نیازمند تمرکز کافی جهت شناسائی آنچه باید تحول یابد و نیابد است بلکه خواستار یک سیستم پشتیبان.

زندگی و مدیریت

زندگی مجموعه‌‌ای از مدیریت داشته‌ها و نداشته‌ها، منابع و موانع، منافع و مخارج، فرصت‌ها و تهدیدها، آرامش و بحران و فراوانی و محدودیت‌هاست. مدیریت در محدودیت رویکردی است مبتنی بر شناخت، بهره برداری و غلبه بر عوامل، موانع و شرایطی که دسترسی به اهداف را دشوار و یا غیر ممکن میسازند.

ارکان مدیریت در محدودیت

مدیریت در محدودیت فلسفه و رویکردی است مبتنی بر محدود بودن منابع و ضرورت اداره کردن درست آنها برای رسیدن به اهداف گوناگون در زندگی و کسب و کار.

مدیریت در محدودیت شامل چهار رکن اساسی است که عبارتند از:

  • مدیریت در محدودیت
  • خلاقیت در محدودیت
  • مزیت در محدودیت
  • مطلوبیت در محدودیت

گام های مدیریت در محدودیت

گام‌های اساسی مدیریت محدودیت عبارتند از:

  1. شناسائی محدودیت:
    اولین گام در مدیریت محدودیت، شناسائی به موقع و درست انواع محدودیت‌ها و اولویت بندی آنها بر اساس ضرورت و اهمیت است. شاید بتوان گفت مهمترین گام در مدیریت محدودیت، شناسایی، تعیین وی تعریف درست محدودیت هاست. اگر محدودیت‌ها را به درستی بشناسیم و دسته بندی کنیم، اداره کردن آنها سریع‌تر و ساده‌تر خواهد شد. بطور کلی می‌توان محدودیت‌ها را بJه محدودیت‌های درونی (فردی،گروهی و نهادی) و بیرونی (محیطی، جانبی و کلان) تقسیم کرد.
  2. بهره برداری از محدودیت:
    چگونگی بهره برداری از موانع و محدودیت‌ها در جهت افزایش به راهوری یکی از مهارت‌های مهم زندگی است. اگر بپذیریم که بهره وری چگونگی بهبود و افزایش تا ده‌ها با توجه به محدود بودن داده‍‌ها از طریق باز مهندسی فرآیندها و بهپوی مستمر رفتارهاست، می‌توان با خلاقیت، نوآوری، ابتکار و افزایش دانش وآگاهی و مهارتهای تازه، راهکارهای مناسبی برای بهره برداری از محدودیت‌ها و افزایش بهره وری پیدا کرد.
  3. غلبه بر محدودیت:
    گاهی می‌توان با درایت و مدیریت درست محدودیت‌ها را کاهش داد و یا آنها را برطرف کرد. همیشه محدودیت‌ها ماندگار نیستند. محدودیت هم قابل تغییر است امّا بهبود، اصلاح و رفع محدودیتها نیازمند برنامه ریزی مناسب و اجرای درست آنهاست.
  4. آمادگی برای مقابله با محدودیت های جدید:
    با کاهش و رفع محدودیت‌ها، موانع، تنگناها و محرومیت ها مهار ،کنترل و غلبه بر آنها را بیابید و دنبال کنید. زندگی تکرار بسیاری از پدیده های مثبت و منفی و داشته‌ها و نداشته هاست. نه مغرور داشته‌هایتان شوید و نه مغلوب نداشته‌هایتان. انسان موفق کسی است که مدیریت محدودیت را جزئی از مدیریت عمر می‌داند و می‌پذیرد که با غلبه بر محدودیت‌های گذشته، ممکن است با محدودیت‌های جدیدی روبرو شود که خود نیازمند رویکرد و روشی متفاوت و مناسب هستند.
مدیریت در محدودیت به شیوه کوچینگ - روانشناسی ورزشی مقاله بدنسازی

مقاله بدنسازی

پیشنهاد مقاله مشابه
آیا کار با وزنه برای فشار خون مضر است؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

gdpr-image
این وبسایت جهت بهتر شدن خدمات اطلاعات کوکی های شمارو ذخیره میکنه آیا باهاش موافقید؟
اطلاعات بیشتر
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید