دلیل درد در کف دست - آسیب شناسی
دلیل درد در کف دست
تیر ۱۸, ۱۳۹۹
نکاتی برای ساخت شانه های کامل - روش های تمرین - عضلات سرشانه
نکاتی برای ساخت شانه های کامل
تیر ۱۸, ۱۳۹۹

درمان تنگی دریچه میترال قلب

تنگی دریچه میترال یک مشکل قلبی است که در آن دریچه میترال به اندازه‌ی لازم باز نمی‌شود. دریچه سفت و یا زخم شده و تا حدودی به هم متصل می‌شوند. تنگی دریچه میترال به معنی باریک شدن سوراخ دریچه میترال است. تنگی دریچه میترال، جریان خون از دهلیز چپ به بطن چپ را محدود می‌کند.

درمان تنگی دریچه میترال قلب - ورزش درمانی

عوارض تنگی دریجه میترال

تنگی دریچه میترال می‌تواند به نارسایی قلبی، سکته مغزی، عفونت در قلب و یا ضربان قلب سریع، کند یا نامنظم منجر شود. خوشبختانه تنگی دریچه میترال قابل درمان است.

درمان تنگی دریچه میترال قلب - ورزش درمانی

تنگی دریچه میترال و تب روماتیسمی

تقریباً تمام موارد تنگی دریچه میترال به علت تب روماتیسمی ایجاد می‌شوند. این تب نتیجه‌ی عفونت استرپتوکوکی درمان نشده که اغلب گلودرد استرپتوکوکی است، می‌باشد. امّا بیشتر افرادی که دارای تنگی دریچه میترال هستند پی نمی‌برند که تب روماتیسمی داشته‌اند.

درمان تنگی دریچه میترال قلب - ورزش درمانی

تاثیر ورزش بر دریچه میترال

ورزش‌های مناسب برای تنگی دریچه میترال معمولاً شامل فعالیت مداوم عضلات بزرگ بازوها و پاها است، مثل راه رفتن تند یا انجام حرکات موزون. این نوع ورزش توانایی قلب را برای پمپ کردن خون افزایش داده، عروق خونی را در عضلات باز می‌کند. همانطور که بدن با کار بیشتر به این وضعیت پاسخ می‌دهد، ضربان قلب هم در استراحت و هم در مدت انجام ورزش‌های متوسط پایین می‌آید، تحمل شما بهبود می‌یابد و بیشتر از قبل قادر به ورزش خواهد بود.

ورزش به طور عمده در پیشگیری و درمان بیماری‌های عروق قلب مؤثر است و بیشتر در این مورد توصیه می‌شود. به طوری که در بیماران مبتلا به سکته قلبی یا تنگی عروق قلب، ورزش برنامه ریزی شده می‌تواند مانع پیشرفت بیماری شود و حتی بهبود قسمتی از عوارض بیماری و یا کاهش نیاز بیمار به دارو را موجب شود. برای بهره مندی از مزایای قلبی-عروقی در اکثر افراد، حدود ۳۰ دقیقه فعالیت‌های ایروبیک متوسط تا شدید در اکثر روزهای هفته شروع خوبی است.

پیشنهاد مقاله مشابه
بیماری اختلال اضطراب (بیماری هیپوکندریا)
درمان تنگی دریچه میترال قلب - ورزش درمانی

نکات پایانی

اگر اضافه وزن دارید، روزانه یک ساعت ورزش انجام دهید. می‌توان این یک ساعت را به بخش های ۱۰ یا ۱۵ دقیقه ای تقسیم کرد. نکته مهم حتماً با پزشک مشورت کنید.

فعالیت متوسط، ضربان قلب را حداقل به میزان ۵۰ حداکثر آن افزایش می‌د‌هد. برای شناخت بیشتر ورزش‌های قلبی- عروقی بهتر است بدانیم که هر فعالیتی که ضربان قلب را طوری افزایش دهد که فرد هنوز بتواند حرف بزند، امّا کمی شروع به تعریق کرده و به سختی نفس بکشد، جز این ورزش‌ها است.

خوردن غذاهای سرشار از میوه، سبزی، حبوبات و لبنیات کم چرب می‌تواند به حفظ سلامت قلب و تنگی دریچه میترال کمک کند. لوبیا و منابع کم چرب پروتئین و به خصوص انواع ماهی می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد. محدود کردن مصرف چربی‌ها هم در این زمینه اهمیت زیادی دارد.

با افزایش وزن، بافت چربی افراد نیز بیشتر می‌شود و این اضافه وزن می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را زیاد کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

gdpr-image
این وبسایت جهت بهتر شدن خدمات اطلاعات کوکی های شمارو ذخیره میکنه آیا باهاش موافقید؟
اطلاعات بیشتر
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید