کرونا ، ماسک تمرینات بدنسازی
کرونا ، ماسک و تمرینات بدنسازی
مرداد ۸, ۱۳۹۹
میزان مصرف پروتئین - پادکست بدنسازی
دلخوری مربی از کارآموز
مرداد ۸, ۱۳۹۹

۶ نشانه‌ اشخاص نامناسب برای مشورت در مربیگری

مشورت کردن با دیگران، چه درباره‌ی زندگی و چه درباره‌ی کسب و کار و چه درباره ورزش می‌تواند به تصمیم گیری درست و کاهش احتمال خطا کمک کند، امّا به‌شرط اینکه از مربی شایسته‌ای مشورت بگیرید. گاهی افراد با اینکه نیتی جز یاری و همراهی ندارند، صرفا چون از همه‌ی جوانب قضیه مطلع نیستند، ممکن است بدون هیچ تعمدی راهنمایی اشتباه بکنند. در اینجا ۶ نشانه در اختیار شما قرار می‌دهیم که دریابید مربی مناسبی را برای مشورت کردن انتخاب نکرده‌اید.

۶ نشانه‌ اشخاص نامناسب برای مشورت در مربیگری - روانشناسی ورزشی

۱) مشورت‌دهنده فاقد صلاحیت است

اگر مشورت‌دهنده شخصی تصادفی است مثل یک ورزشکار در محیط باشگاه و یا فضای مجازی و حتی زمینه‌ی کاری‌اش با شما یکسان نیست، باید اعتبار مشورت دریافتی و مشورت‌دهنده را دوباره ارزیابی کنید. به‌ویژه درباره‌ی مشورت کسانی که به مصلحت و منافع طرف مقابل نمی‌اندیشند، باید بسیار محتاط بود. مربیانی که حواس‌شان به شما هست و به شما و موفقیت‌تان اهمیت می‌دهند، بهترین افراد برای مشورت هستند.

۲) مشورت دریافتی با موقعیت شما جور نیست

افراد معمولاً براساس تجربیات خودشان مشورت می‌دهند مثلاً تجربه قبلی شرکت در مسابقه که آن هم شاید با موقعیتی که مشورت‌گیرنده درگیر آن است مطابقت نداشته باشد.

پیشنهاد مقاله مشابه
حرکات انیمال فلو - animal flow
۶ نشانه‌ اشخاص نامناسب برای مشورت در مربیگری - روانشناسی ورزشی

۳) مشورت دهنده بدون اینکه گوش کند فقط حرف می‌زند

اگر مشورت‌دهنده زیاد از «باید» استفاده می‌کند مراقب باشید. مشورت‌دادن خوب نیازمند اطلاع از شرایط ورزشکار و مراجعه کننده است و زمانی مشورت‌دهنده می‌تواند به‌درستی از شرایطتان مطلع شود که وقت بگذارد و سؤالاتی از شما بپرسد تا روند عملکرد شما را به دقت مشاهده کند.

۴) مشورت صرفا حول محور نتیجه‌ی نهایی می‌چرخد و نه فرآیند تصمیم گیری

درباره‌ی مشورت‌هایی که فقط بر خود تصمیم متمرکز هستند و در خصوص مراحل تصمیم گیری کمکی نمی‌کنند محتاطتر رفتار کنید، چراکه فرایند ارزیابی به‌اندازه‌ی جواب نهایی حائز اهمیت است و یا حتی بیشتر.

۶ نشانه‌ اشخاص نامناسب برای مشورت در مربیگری - روانشناسی ورزشی

۵) مشورت‌دهنده جهت‌گیری احساسی دارد

غلیان احساسی زیاد می‌تواند نشانه‌ی جهت‌گیری مشورت‌دهنده باشد. شاید او برنامه‌ای در سر دارد که با برنامه‌‌ی شما نمی‌خواند.

۶) مشورت دریافتی با حس درونی‌تان مغایر است

اگر ندای درونتان با مشورت دریافتی مخالف است، شاید بد نباشد که به حس درونی‌تان اعتماد کنید و درگیر یک مربی اشتباه و یک برنامه بی اساس نشوید.

۶ نشانه‌ اشخاص نامناسب برای مشورت در مربیگری - روانشناسی ورزشی

چگونه به مشاوره‌ی غلط پاسخ بدهیم؟

اگر متوجه شدید که درحال دریافت مشورت درستی نیستید، باز هم می‌توانید ادامه‌ی صحبت‌های طرف مقابل را بشنوید. اشکالی ندارد به مشورتی که لزوماً کمک‌کننده نیست گوش کنید. شاید مشورت کردن با طرف مقابل به‌کارتان نیاید، امّا حداقل می‌توانید از خلال صحبت‌هایش به چیزی درباره‌ی خود آن شخص پی ببرید که بعدها به‌دردتان بخورد یا حتی می‌توانید در فکرتان، برای طرف مقابل استدلال مخالف بیاورید. این کار به افزایش تجربه شما کمک شایانی می‌کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

gdpr-image
این وبسایت جهت بهتر شدن خدمات اطلاعات کوکی های شمارو ذخیره میکنه آیا باهاش موافقید؟
اطلاعات بیشتر
سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!
مکالمه را شروع کنید
سلام! برای چت در WhatsApp پرسنل پشتیبانی که میخواهید با او صحبت کنید را انتخاب کنید